Cautare

408 de rezultate pentru "angela avram" (8.57 secunde)
Sper ca locatia aleasa sa fie de bun augur atit pentru expozanti, cit si pentru vizitatori, iar in cele trei zile de tirg sa reusim sa imbinam in mod fericit cultura traditionala cu folclorul autentic", a declarat directorul general coordonator al Centrului Cultural "Dunarea de Jos", Razvan Avram.
Acelasi lucru a fost confirmat si de Ionel Avram, comisar de mediu in cadrul Garzii de Mediu Galati, care a subliniat ca poluarile pe Dunare din ultima perioada au fost sanctionate contraventional, iar cei gasiti vinovati au suportat si cheltuielile depoluarii.
Csibi Barna, functionarul public care l-a spanzurat simbolic pe Avram Iancu, putea fi demis mult mai usor. Din 2009, Csibi Barna era asociat al unei firme, iar din aprilie 2011 a devenit unic administrator al respectivei societati comerciale.
De la 21:00 - a fost dezbatuta tema cand si daca romanii isi vor primi tara inapoi, editia speciala moderata de Gabriela Vranceanu Firea si Mihai Gadea continuand pana la ora 24:00, alaturi de invitati precum Radu Tudor, Adrian Ursu, Oana Stancu, Carmen Avram, Valentin Stan si noii prezentatori de stiri ai Antenei 3, Mircea Badea si Dana Grecu.
Avram Fitiu, prezent la Copalnic pentru a-i informa pe fermieri despre modul in care se acorda subventiile in agricultura, despre criteriile care trebuie indeplinite pentru atestarea produselor ecologice, despre accesarea fondurilor pe programele din agricultura, dar si modul de comercializare al produselor.
Acasa, tu si sotia ta, Carmen Avram, va cereti sfatul legat de emisiunile voastre? ● Se intampla foarte rar sa ajungem acasa deodata.
Sau pe Carmen Avram, introducind gingas tija unei garoafe in teava ghintuita a armei unei bestii fara chip. Parca altfel iti vine sa empatizezi, sa te alaturi, sa protestezi saptamini la rind.
El se va antrena separat si in paralel are nevoie si de o pregatire psihologica pentru a trece peste grava accidentare", a declarat preparatorul fizic al pandurilor, Gheorghe Avram.
Gorjenii mai au in teste in Antalya doi jucatori francezi de origine senegaleza, Bruno Gomis, 22 de ani, si Emmanuel Mbella, 20 de ani, care s-au pregatit cu preparatorul fizic, Gheorghe Avram, pe perioada cat echipa s-a aflat in Romania.
Meciul acesta poate sa-l arbitreze Avram sau Tudor, care sunt arbitri de calitate. Mie mi-au placut arbitrajele din primele doua etape, dar am vazut ca Sumudica plangea dupa meciul cu Sportul, Sumudica are gura mica, Sumudica are nuiaua mica", a afirmat Becali.
Adailton ‘31, Wesley ‘42, N‘Doye ‘47, Anderson ‘90+4 / Alexa ‘24, M. Antonio ‘50. Arbitri: Marius Avram (central) - Eduard Dumitrescu, Sebastian Stoianof (asistenti) - Catalin Popa (rezerva).
Incerc sa-l fac apt pentru meciul de duminica, impotriva Astrei", a spus preparatorul fizic al pandurilor, Gheorghe Avram. Pe lista indisponibililor s-a adaugat si portarul Adrian Horvat, bolnav de rubeola.
86 Arbitrul Marius Avram ii elimina pe antrenorii secunzi Panait (de la Vaslui) si Perja (de la Rapid). Min. 85 N‘Doye trage peste poarta Rapidului, Oros este prabusit pe gazon.
La prima reusita Alexa a reluat din 6 metri balonul centrat de Pulhac de pe partea stanga, iar mai apoi a transformat un penalty acordat de centralul Marius Avram pentru un fault in careu al lui Petrovici asupra atacantului dinamovist.
Sorin Avram) Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca in perioada imediat urmatoare se va stabili daca deputatul George Becali va ramane in partid, supunandu-se "unor rigori" ale liberalilor, sau daca se va intoarce in PNG.
In cursa pentru functia suprema in fotbalul romanesc s-au mai inscris presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puscas si fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram.
Ori Adunarea Generala programata astazi, la Casa Fotbalului, se va anula, in urma neprezentarii celor care il sustineau pe Popescu, ori alegerile vor avea loc, iar lupta se va da intre Vasile Avram si Gheorghe Chivorchian.
Alexandru Tudor, ajutat la cele doua linii de Valentin Avram si Vladimir Urzica (rezerva - Ciprian Dansa). Asistenti suplimentari : George Gaman si Iulian Calin.
Marius Avram, asistenti: Mircea Orbulet si Andrei Constantinescu, rezerva: Radu Petrescu (toti din Bucuresti). Observatori: Constantin Stefan (Bucuresti) - CCA, Paul Cazan (Bucuresti) - LPF.
Costin Cocioaba; Irina Alexandru; Geanina Staicu-Avram; Lucian Mindruta; Vlad Petreanu. Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro. Studiu:
google-analytics.com